Moser Li+Pro Mini 1584 Trimmer Titanium

€140,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
De nieuwste Moser trimmer. De in Duitsland ontwikkelde en gefabriceerde professionele trimmer Moser Li+Pro Mini en tondeuse Moser Li+Pro is met uiterste precisie en zorg voorzien van de nieuwste technieken.

Nieuwste Lithium-Ion accu en laad technologie zorgen voor super snel laden en lang gebruiken.45 minuten snelladen maakt ruim 75 echte werk minuten snoerloos werken mogelijk van zowel de trimmer als de tondeuse. De combinatie van opladen in een laadstation en laden c.q. gebruiken op snoer maakt deze Li+Pro tondeuse en trimmer zeer flexibel inzetbaar. De micro processor gestuurde motor garandeert constante kracht tot de accu echt leeg is en geeft in extreme situaties zelfs gas bij.

Het edel stalen precisie geslepen snijmes ``Magic Blade II`` van de Moser LiPro Mini trimmer scheert zo kort dat in veel situaties het scheermes overbodig is wat veiliger is voor de huid. Beide snijmessen zijn uiteraard voorzien van een snelmontage kliksysteem wat eenvoudig reinigen en uitwisselen mogelijk maakt wat u uiteraard gewend bent van bijna alle snoerloze Moser tondeuses en trimmers.

Het laadsysteem is voorzien van de nieuwste laadtechniek gebaseerd op de nieuwste Europese wetgeving Brussel Maart 2010 Nul Stand Absorptie, dat houdt in:Als de accu vol is en de tondeuse of de trimmer uit de laadstandaard wordt gehaald gaat de transformator/oplader in de Nul Absorptie Stand en verbruikt praktisch geen stroom. Het strakke design en de professionele afwerking maken de trimmer en tondeuse niet alleen optisch aantrekkelijk maar ook functioneel. Door de gladde en naadloze afwerking is deze ook perfect schoon te houden. Op de mat glanzende hoog kwalitatieve coating zijn zelfs vette vingers praktisch niet zichtbaar.


De Moser Li + Pro word geleverd met: oplader en laadstation, olie, een handig kwastje en opzetkammen maat: 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm, 25 mm.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen